Termékek

CCTV rendszerek

A Zártláncú Televíziós rendszerek a korszerű biztonságtechnika egyik legdinamikusabban fejlődő elemei. A nagyfelbontású kamerás megfigyelésre és digitális képrögzítésre épülő rendszerek egyre hatékonyabban segítik a felhasználókat az operatív megfigyelő tevékenységben az események utólagos értékelésében, felderítésben egyaránt. A világ kitágult, a képek IT hálózatokon, interneten és mobil kommunikációs csatornákon is eljuthatnak a felhasználók számára.

Cégünk a CCTV rendszerek teljes vertikumát kínálja, amely a vezető gyártók kínálatára épül: Pelco, Dedicated Micros, JVC Professional, Panasonic, Infinon

Tűzjelző rendszerek

Az új épületek, létesítmények építésekor a szakhatóság szinte kötelezően előírja a tűzjelző rendszerek felszerelését, amelyek megvalósítása és üzemeltetése élet és vagyonvédelmi szempontból egyaránt fontos. A szakhatósági elvárásoknak megfelelően megtervezzük és felépítjük a tűzjelző rendszert. Termékkínálatunkban Siemens FSP eszközeivel a hagyományos néhány érzékelős rendszerek és a több ezer érzékelős hálózatos címzett rendszerek egyaránt megvalósíthatók.

Beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek

Mind a biztonságtechnika mind a vállalati kontrol rendszerek egyre elterjedtebb formája az elektronikus beléptető rendszerek alkalmazása. Az ellenőrző pontokon legtöbbször közelítő kártya használatával lehet átjutni, de a fokozott biztonságot igénylő objektumokban lehetőség van biometrikus azonosítók (ujjlenyomat, írisz, hang) alkalmazására is.

A beléptető rendszerek hardver készlete csatlakoztatható a cég IT rendszeréhez, ezért az adatok akár telephelyeken, országokon át elérhetők. A szoftverek modulárisan kialakítva, a felhasználó igényének megfelelően építhetők fel. A beléptető rendszerek adatait a biztonsági őrök mellett a HR osztály is hasznosítja, alapot adhat a munkaidő kalkulációjához, és a bérszámfejtéshez is.

Termékkínálatunkban az IDtech, SEAWING, STP rendszerek szerepelnek.

Behatolás jelző rendszerek

A behatolás jelző rendszerek a biztonságtechnika alapelemei. A korszerű behatolás jelző központok nagy tudásúak távmenedzselhetők, akár IT hálózaton, interneten keresztül is, a különböző érzékelők nagy biztonsággal működnek tág működési, üzemi határok között is.

Cégünk a Siemens FSP és DSC eszközeiből építi fel rendszereit.

Integrált rendszerek

A biztonságtechnikai rendszerek hatékonyabb felhasználását - különösen nagy rendszerek esetén - segíti az integrált felügyeleti rendszer alkalmazása. Az integrált rendszer összefogja az egyes rendszerek jeleit. A különböző biztonságtechnikai, esetleg más épület-felügyeleti eszközök is közös kezelőfelületről vezérelhetők. A jelek, jelzések riasztások egy jól áttekinthető grafikus felületen jelennek meg. A kezelő az integrált rendszer segítségével a bekövetezett eseményről jobban és gyorsabban értékelhető információhoz jut, melynek birtokában képes a szükséges intézkedéseket késedelem nélkül megtenni.

Gyengeáramú rendszerek

A biztonságtechnikai rendszerek mellett komplexen vállaljuk további gyengeáramú rendszerek tervezését és kivitelezését is.

  • Strukturált hálózatok
  • Épület hangosítás
  • Vészvilágító rendszerek
  • Kaputelefon hálózat
  • Kábel TV rendszer