Senit – iT, oT, IoT

Referenciáink

Kiemelt referenciáink

Lindab Kft - Biatorbágy

A Lindab Kft. acélprofilok és légtechnikai eszközök gyártásával foglalkozó multinacionális cég. Együttműködésünk 2014-ben kezdődött, amikor egy új IP kamera rendszert építettünk ki a biatorbágyi telephelyen. 2015-től a behatolásjelző és tűzjelző rendszereiket is üzemeltetjük, valamint jelentős raktár és gyártáskapacitás bővítési projektekhez igazodva többször átépítettük, bővítettük ezeket. 2018-tól részt veszünk az informatikai hálózat feladataiban is, legyen szó optikai gerinc kiépítésről, vagy egy-egy Ethernet végpont kialakításáról. 2019 végén a vezetőséggel közösen egy egyedi, SCADA alapú szoftveres fejlesztés valósult meg, ez a targoncák menedzselését látja el a gyártósorok igénye és a műszakvezetés utasításai alapján. A vezetőséggel közös célunk, hogy ezt a megoldást a többi régiós leányvállalatnál is bemutatjuk a közeljövőben.

Dunamenti Regionális Vízmű Zrt.

A Dunamenti Regionális Vízmű Zrt. első megbízását 2015-ben teljesítettük, ez a váci központi iroda kamerarendszerének felújítása volt. 2016-ban és 2017-ben több telephely IP kamera rendszerét építettük ki és azóta is üzemeltetjük ezeket. 2019-ben egy egyedi megoldással széles körben, összesen 10db ivóvíz tározó egység medence és kút védelmi rendszerét építettük ki Gödöllőtől Püspökhatvanig, vízminőség biztonsági célból. A rendszer integráltan működik a vízmű központi SCADA rendszerével, így egy riasztási esemény alkalmával a diszpécser és a rendészet azonnal be tud avatkozni.

Food Universum

A Food Universum készétel gyártó üzeme Budapesten az egyik legkorszerűbb technológiákat felvonultató vállalkozása. 2017 óta dolgozunk együtt, mikor Dél-Budán egy épületegyüttes teljes átalakításával megépültek az iroda egységek és a termelési, valamint raktár egységek. Cégünk végezte a teljes informatikai alapinfrastruktúra, a kamera rendszer, a behatolás jelző és tűzjelző rendszer valamint a beléptető rendszer tervezését, kivitelezését. Az üzem 2018-as indulása óta a telephely biztonsági rendszereinek üzemeltetése mellett szerver és kliensoldali rendszergazda szolgáltatást is nyújtunk, 7/24 rendelkezésre állással. 2019-ben az automata üzletág marketing tevékenységéhez kapcsolódóan kifejlesztettük az ÉtlAPP Android és Windows marketing managementalkalmazást, mely segítségével az operátorok több száz tablet megjelenítő felületét képesek egyszerre, vagy csoportosan kezelni az aktuális akciók, árváltozások és piaci igények alapján.

További referenciáink

– Agrofeed Zrt.

– Bonbonetti Choco Kft

– TetraPak

– Marrionnaud

– Volánbusz

– Toyota

– Gallicoop

– CAIMMO

– Intermetal