Senit – iT, oT, IoT

Rólunk

Cégünk a Senit Kft. több, mint egy évtizede dolgozik, a gazdaság szinte minden ágazatában, elsősorban ipari területen. Informatikai, gyengeáramú és biztonsági rendszereket tervezünk, kivitelezünk és üzemeltetünk. Rendszereink felépítésénél mindig az ügyfélközpontú kialakítást és a magas műszaki színvonalat tartottuk szem előtt. Cégvezetőként gyakran megkapom a kérdést, hogy mivel foglalkozik a Senit Kft. Ma már egyértelmű a válaszom. INFORMATIKAI MEGOLDÁSOKAT SZOLGÁLTATUNK. A Senit Kft. 2005-ös alapítása óta nagyot változott a világ. Az informatika ma már ügyfeleink minden tevékenységét érinti és összeköti. Az informatikai lett az alap.
Az alapításkor a Senit Kft. ipari méretű biztonságtechnikai feladatok megoldására jött létre. A világ digitalizálódik, és biztonságtechnika szakmát is átalakította az informatika. Ma már ez is informatikai alapokra épül.
A biztonságtechnikából „örökölt” szemléletünk célja a kezdetektől fogva az, hogy ügyfeleink biztonságban érezzék magukat. A biztonságban tudják folyamataikat, céges és személyes értékeiket… és PROFITJUKAT. A biztonságérzet olyan, mint a levegő. Csak akkor érezzük a hiányát, ha nincsen. 

 

Mi, a Senit Kft. informatikai rendszereket tervezünk, építünk és üzemeltetünk. MŰKÖDŐKÉPES és HASZNÁLHATÓ rendszereket. Működőképes legyen akkor, amikor kell. Amikor vészhelyzet van, amikor támadás éri ügyfeleink értékeit, akár kívülről, akár belülről. Használható legyen, amikor kell. Olyan minőségben, olyan sebességgel szolgáltassa az információt, adja a jelzést, amit az adott feladat megkíván. Ezt tartjuk szem előtt, így tervezzük, kivitelezzük a rendszereket, ebből nem engedünk. Tesszük ezt hozzáértéssel és lelkiismeretesen. Az ügyfél igényét és a szakmai szempontokat mindig szem előtt tartva dolgozunk. Ez néha azt jelenti, nem azt valósítjuk meg, amit az ügyfél szeretne, hanem azt, amire neki szüksége van. Ezt hívjuk szakmai igényességnek.

Partnerként valósítjuk meg ügyfelünk elképzeléseit. Szakmaiságban, hozzáállásban. Cég szinten rendelkezünk azokkal a szakmai és hatósági engedélyekkel és jogosítványokkal, amelyek munkavégzésünkhöz szükségesek. Szakembereink számára munkavégzésükhöz szükséges szakmai képzést biztosítunk, így tudják cégünket minden szempontból megfelelően képviseljék ügyfeleinknél. Felügyelünk rá, hogy munkakörnyezetünk mindig tiszta és igényes legyen. Az iroda, a szerviz autó és a munkavégzés helyszíne egyaránt. Mindegyik a munkakörnyezetünk része. Stabil, rendezett beszállítói hátterünk van, ez a garancia a minőségi eszközökre, amelyeket rendszerbe építünk ügyfeleinknek. Garancia, arra is, hogy ügyfeleink hosszú távon is elégedettek lehetnek az általunk telepített rendszerekkel, hiszen az alkatrész utánpótlás hosszú távon is biztosítja a rendszerek stabil működését, így ügyfeleink biztonságát. A fő beszállítóinknál kiemelt ügyfél kategóriába tartozik a Senit Kft. Ennek eleme az időszakos szakmai képzés, amelyet beszállítóink biztosítanak és elő is írnak számunkra. Új eszközök, új technológiák, új trendek. Folyamatosan fejlesztünk, folyamatosan fejlődünk. Szakmaiságban, szervezetben, hozzáállásban.