Senit – iT, oT, IoT

irányítástechnika

Érzékelők és jeltovábbítók

Szenzorok gyakorlatilag minden területre léteznek, azonban az adott feladatra és körülményre megfelelő kiválasztása komoly rutint igényel. Főként az épület felügyeleti és a gyártási, tárolási körülmények mérési feladatai kapcsán telepítjük ezeket, legyen szó többek között hőmérséklet, páratartalom, gázérzékelés, áramfelvétel mérése vagy folyadékszintjelzésről. Új érzékelő hálózatok kialakításával és meglévő szenzorok integrációjával is foglalkozunk.

Komplex felügyeleti szoftver megoldások

A mérési adatok megjelenítése a legalapvetőbb, mégis az egyik legösszetettebb feladat.
Cégünk közösen fejleszt az egyik legnagyobb SCADA szoftver specialistájával, akik segítségével
az OkosOtthon rendszerektől egészen a legösszetettebb ipari vezérlő rendszerig bármilyen feladatot meg tudunk oldani, teljes mértékben a megrendelői igényekre szabva, akár a grafikus megjelenés, akár az adatmonitoring megoldások tekintetében.

Kimenetek vezérlése

Az észlelés és riasztás után a kontroll következő szintje a beavatkozás. A mérés adatok értékelése alapján helyi és távoli I/O kimeneteket is tudunk kalibrálni, ezek segítségével pedig relé vezérléseket megvalósítani. Az egyszerű áramköri (ki/be) vezérlések mellett összetettebb szabályzók vezélrése is megvalósítható, például szelepek, dimmelhető áramkörök, de akár meglévő PLC-khez is kapcsolódhatunk.