Senit – iT, oT, IoT

Ipari Alkalmazásfejlesztés

Ipari Alkalmazásfejlesztés

A biztonságtechnikában és az ipari automatizációban is találkozunk olyan helyzetekkel, amikor az ipari alkalmazásfejlesztés egyedi megoldásaira van szükség. Ilyenkor a fejlesztőcsapatunk, megtervezi és elkészíti az ügyfél igényeinek megfelelő megoldást. Ilyen kérdésekben mindig fontos nekünk, hogy a telepített eszközökkel összehangolt alkalmazás fejlesztéseket készítsünk, így tudjuk garantálni, hogy a rendszerek műkődőképesek és hibamentesek lesznek. De vannak olyan esetek, amikor meglévő technológiákat fejlesztünk tovább, ( pl. egy több száz ételautomatát üzemeltető cég marketing automatizációját segítettük egy olyan alkalmazással, amellyel távolról elérhető az automata kijelzője és irányítható a termékek ajánlása.) a meglévő ipari technológiák továbbfejlesztése, sokkal költséghatékonyabb és gyorsabb folyamatot jelent. Ezáltal a megrendelő cég számára is könyebben kezelhető és elfogadható ez a megoldás, mint a teljes rendszercsere.

ipari alkalmazásfejlesztés

Egyedi ipari alkalmazásfejlesztések

Nagy gyakorlattal rendelkezünk a SCADA rendszereinkre való fejlesztésben. Általában Java, SQL, PHP, Python és C# nyelven folynak a fejlesztéseink, így partnereink ilyenfajta igényeiben is rendelkezésre állunk. Saját rendszereink könnyebb elérhetősége miatt, mobilapplikációt is készítettünk, hogy partnereink, minden dolgozó számára biztosíthassák a fejlesztéseket. Az alkalmazásfejlesztés számunkra az egyszerűség és a struktúrálhatóság elve alapján működik. Ismerjük az ipari körülményeket, ezért az applikációk minden dolgozói szint számára csak a szükséges beavatkozást és információt teszi lehetővé.

Integrációkipari alkalmazásfejlesztés mobil applikáció

Ma már szinte elképzelhetetlen, hogy egy web alkalmazás népszerű szolgáltatások integrációja nélkül működjön. Fejlesztőink többek között sikerrel illesztettek be alkalmazásainkba IoT hardvereket, közösségi platformokat, fizetési rendszereket, SAP és tőzsdei felületeket, földrajzi szolgáltatásokat, e-mail marketing rendszereket és üzleti eszközöket is. Szükség esetén saját API-kat is fejlesztünk, amiket akár más applikációk is igénybe vehetnek.

A cégnek probléma, nekünk feladat

Rendszerintegrátorként fontosnak tartjuk, hogy a megoldás amit az ügyfeleink részére összeállítunk az valóban használható legyen. Anélkül a beruházás nem érte el célját, hiába lett kész az applikáció, hiába ismeri a cég dolgozói gárdája a rendszer egészét. Ezért a cégek problémáira a megoldásokat úgy állítjuk össze, hogy a tervezési folyamatba, bevonjuk a cég vezetőit a dolgozókat, hogy a végső terméket a vállalat magáénak érezze, így nagy mértékben megnő a felhasználhatósága.