Senit – iT, oT, IoT

Mérés adatgyűjtés

Az automatizálás és minden kontroll a mérések alapján működik

A PASS a szabványos kommunikációs csatornákon keresztül lekérdezi a mért paramétereket, diagramot mutat táblázatos export lehetőséggel, és jelzési lehetőségeket biztosít. 

Egyedi szempontok, személyre szabhatóság

A beépített számítási műveletek lehetőséget biztosítanak arra, hogy mindenki a számára fontos paramétereket, termelési mutatókat vizsgálhassa. Az adatok kiértékelésének szempontjai akár felhasználónként változhatnak ugyanazon a rendszeren belül. A személyre szabható, egyedi feltételek szerint történő beállítás lehetőséget ad, hogy a rendszerrel dolgozó szakemberek és a vezetőség más szűrési feltételeket, kiemeléseket alkalmazzanak, így mindenki a saját területének megfelelő adatokkal tud dolgozni.

A folyamatos mérések segítik a döntéshozókat

A folyamatos segítségével nem kell becslésekre hagyatkozni vagy kiragadott időpontokban vett minták alapján döntéseket hozni. A mérés megszakítás nélkül történik, így a költséghatékonyság vagy termelékenység megítélésében is megbízható, komplex rálátást biztosít. Az adatgyűjtési időszak nyomtatható kép, pdf vagy táblázat formátumban is. Így az egyes időszakok összehasonlíthatók, az adatok fényében történő döntések helyessége objektíven ellenőrizhető, igazolható.